כשרות הבד"צ העדה החרדית על זמרים ותזמורות
-
לפניכם הקלטות מאתמול מתוכניות 'זמן אוויר' ו'מאסטר פליי' לגבי ההכשר וכללי ההכשר בבקשה
מאסטר פליי
כשרות המוזיקה של בד''ץ .mp3
זמן אוויר
https://send.magicode.me/send-file/file/eb730****def8450fe6f381c44e78278c99dd796705a/view -
@יואל-ש אמר בכשרות הבד"צ העדה החרדית על זמרים ותזמורות:
לפניכם הקלטות מאתמול מתוכניות 'זמן אוויר' ו'מאסטר פליי' לגבי ההכשר וכללי ההכשר בבקשה
מאסטר פליי
כשרות המוזיקה של בד''ץ .mp3
זמן אוויר
https://send.magicode.me/send-file/file/eb730****def8450fe6f381c44e78278c99dd796705a/viewעל מה אתה מדבר???
תן תמצות למה אין לי כוח לשמוע 18 דקות...
זה מתיחה או שבירצינות הם רוצים לעשות הכשר??? -
כששמעתי אתזה אתמול במאסטר פליי זה ממש הצחיק אותי שעויזר היה ממש בעד ודיבר על כל מה שהולך בחתונות שהוא בעצמו מנהל תזמורת וזמר חתונה..
-
@ארי-גולד אמיתי אמיתי תקנון אמיתי יש אולי צדק בדברים שלהם אבל יש דברים שנסחפו (כל הקטע של הריקוד לכבוד הכלה מה אכפת להם?)
-
@ארי-גולד אמיתי יש כתבות על זה בעכשו 14 ובישראל היום וכו
-
@ויווש צודק
-
@יואל-ש אבל הבנתי שרק אנשים שרוצים את ההכשר בחתונה שלהם אז הבדץ ישלח להם אחראים משו כזה..
-
@יואל-ש ||צודקת..||
-
@ויווש כן אבל צריכים לכאורה שמתקשרים להזמין לשאול את הזמר/התזמורת האם יש להם הכשר
-
זה ייקר את מחירי הזמרים באופן לא נורמאלי,
זה לא בסדר לעשות את זה אנשים יודעים לשמור על עצמם,
אם הם רוצים לעזור שיתנו המלצות על זמרים וכדו' אבל השגחה תגרום להתייקרות לא נורמאלית במחירי הזמרים וגם ככה זה יקר, למה לגמור את המחתנים??
זה לא רעיון ריאלי! -
@יואל-ש לא חושבת שזה ילך אצלינו הספרדים מזה אומר 'מוזיקה מזרחית עדינה' סליחה עם כל הכבוד ואני לא מזלזלת אבל העדה החרדית אלו אנשים חסידים וליטאים..
-
This post is deleted! -
@ויווש ודאי, אני ליטאי ואני לא יודע אם זה ילך אצלנו נארלי רק במאה שערים
-
מה יעשו למשפחה שמזמינה זמר ללא "הכשר"
-
@איזה-קטע אני דווקא כן חושב שצריך לתת לעניין הזה תשומת לב מחמת המוזיקה
איך אמר מישהו פעם
מוזיקה יכולה לבנות
מוזיקה יכולה להרוס
צריך לשמור על הדברים האלה -
@איזה-קטע לגמרי!!! אמרתי שוב הרעיון בכללי סבבה אבל ביצועו פחות..
-
@יואל-ש הזמרים פשוט לא צריכים להקשיב לקהל וזה הכל..
-
This post is deleted! -
@ויווש מסכים איתך אבל למעשה רוב הזמרים מבקשים מהם לעשות שיר ומיד הם נכנעים ללא צורך בדוגמאות
בנוסף זמרים רוצים לעשות איזה משהו מיוחד ומשוגע כדי להיחשב זמר טוב -
@יואל-ש נכון..אבל ממש הצחיקו אותי יואלי ועויזר אתמול בתכנית..