-
@יעקב-ה כל אחד והטעם שלו... אני לדוגמא הרבה יותר אהבתי את מחר-אבל זה לא מוריד מהערך של "הכל משמים" שגם הוא שיר מטורףףף
-
תכל'ס כמעט כל השירים האחרונים שלו הם להיטים גדולים! אני אישית תמיד הכי מתחברת לשיר שיוצא אחרון, כי תמיד אני חופרת על אותו שיר עד שהוא קצת נמאס לי.. ואז אני מתחברת לשיר החדש שיוצא לו.. קיצר הבנתם?

וגם אני חושבת שהשיר "אבא" והשיר "תמיד יש סיבה" שתי סגנונות שונים לגמרי, ואני לא חושבת שאחד יתפוס את מקומו של השני, אולי רק בהתחלה זה יראה כך... -
תכל'ס כמעט כל השירים האחרונים שלו הם להיטים גדולים! אני אישית תמיד הכי מתחברת לשיר שיוצא אחרון, כי תמיד אני חופרת על אותו שיר עד שהוא קצת נמאס לי.. ואז אני מתחברת לשיר החדש שיוצא לו.. קיצר הבנתם?

וגם אני חושבת שהשיר "אבא" והשיר "תמיד יש סיבה" שתי סגנונות שונים לגמרי, ואני לא חושבת שאחד יתפוס את מקומו של השני, אולי רק בהתחלה זה יראה כך... -
הרמה של השירה שלו הולכת ועולה.
הוא שר מדהים.
הלחן נחמד, לא יותר.
אבל הוא מבצע אותו ממש טוב.
העריכה דל הקליפ מעניינת
@sara-1
למה??
לדעתית ממש מתאים למילות השיר.
הוא נחמד וססגוני -
-
-
-
@מוכשרת-על לא הבנתי אותך
-
@מוכשרת-על לא הבנתי אותך
-
@מוכשרת-על השמות של השירים באלבום היו באנגלית
יש לו גם את האלבום מחר -
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות