-
@מ-ב אמר בעקיבא - דיון:
@יוסי-לוי הבנתי....ובכל זאת....מי ששומע בפעם הראשונה והשניה לא קולט שזה על זה....
גם מי ששומע את זה פעם מיליון לא אמור לדעת שזה מבוסס על מעשיה מתורת ר' נחמן
-
סליחה בתור בן אדם פשוט ששומע שיר אין לי זמן לשיעורי בית! וכך זה לכולנו אני מאמינה....אם עקיבא היה רוצה שיבינו שזה על מעשיה של ר' נחמן הוא היה כותב שיר יותר עדין או לא יודעת מה...לא חסרות דרכים.....
-
@יוסי-לוי אמר בעקיבא - דיון:
@מ-ב נכון, אבל בגלל זה כששומעים שיר צריך להבין על מה מדבר השיר (לעשות קצת שעורי בית...)
לא נראה לי שעל כל שיר שאתה שומע אתה עושה שיעורי בית
קצת נשמע לי מופרך ולא מציאותיזה לא הגיוני לבדוק כל שיר מאיפה המקור שלו במיוחד שיש הרבה שירים שאנשים כותבים מתוך ליבם ....
-
@יעלה
**קצת נשמע לי מופרך ולא מציאותיזה לא הגיוני לבדוק כל שיר מאיפה המקור שלו במיוחד שיש הרבה שירים שאנשים כותבים מתוך ליבם ....
אז איזה שירים את שומעת אם את לא בודקת אותם ? -
אם אתם רוצים לומר לי שהבנתם את המשמעות בלי לקרוא את הרקע אז שאפו מה אני אגיד לכם.....
-
@מ-ב אמר בעקיבא - דיון:
אם אתם רוצים לומר לי שהבנתם את המשמעות בלי לקרוא את הרקע אז שאפו מה אני אגיד לכם.....
לא אמרתי שהבנתי את הרקע
אבל עדין לא במקום של לבדוק בדיוק מה הרקע של השיר -
@יוסי-לוי אמר בעקיבא - דיון:
@מ-ב לדעתי בכל שיר ולא משנה של מי, צריך לקרוא את הרקע על השיר כדי לקבל תמונה שלימה על השיר
אשריך שאתה נמצא בדרגה כזאת אני בכל אופן לא שם ומאמינה שיש עוד הרבה שלא
זה מה שנשאר לי להגיד לך -
@מ-ב אמר בעקיבא - דיון:
ונתן את סיפור הכיסוי של "מעשה מבת מלך" של ר' נחמן מברסלב.ובכל מקרה כמו שכבר אמרו כאן:עקיבא הוא לא זמר חרדי !!!!
מצטער לאכזב אך עקיבא הוא זמר דתי לגמרי, והשיר אל תעזבי ידיים הוא שיר דתי שמספר על מעשה מבת מלך של רבי נחמן ואם מישהו רוצה לקטלג אותו כלא דתי, אז שיבושם לו...
-
@ילד-חוכם אמר בעקיבא - דיון:
@מ-ב אמר בעקיבא - דיון:
ונתן את סיפור הכיסוי של "מעשה מבת מלך" של ר' נחמן מברסלב.ובכל מקרה כמו שכבר אמרו כאן:עקיבא הוא לא זמר חרדי !!!!
מצטער לאכזב אך עקיבא הוא זמר דתי לגמרי, והשיר אל תעזבי ידיים הוא שיר דתי שמספר על מעשה מבת מלך של רבי נחמן ואם מישהו רוצה לקטלג אותו כלא דתי, אז שיבושם לו...
זה נאמר פה כמה פעמים
יש כאלה שבכל זאת בוחרים לא להאמין.....
לא יעזור גם לכתוב את זה עוד מיליון פעםםםםם -
@מ-ב אמר בעקיבא - דיון:
@ילד-חוכם עקיבא זמר דתי ולא חרדי ההבדל הוא עצום....
עצום אך הוא דתי...
והשיר שלו דתי.
96/129