האם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???
-
@תוכי אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
פשוט קובעים לנו מה לאהוב ומה לא, היתכן??
ברוך/ה הבא/ה לכדור הארץ!!!
כמעת בכל תחום קובעים לך מה לאהוב/מה טוב/מה נכון.
לפי מה אנשים מחליטים על עמדה פוליטית או על איזה משקאות או מוצרים לקנות, ועל איזה בגדים הם יפים. וכו וכו כך בכל דבר.
הכל לפי מה שמשווק טוב, ולפי מה ש"תופס" בסביבה שלהם. אין הרבה אנשים שיש להם מחשבה ודעה עצמית. -
@דוד-ישראלי אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
תאמת זה מה חשבתי על סיבת הסיבות של ריבו לא הבנתי למה כולם אוהבים את זה עד ששמתי לב שזה כל הזמן ברדיו
אולי זה עוד דרך לפירסום...
אבל זה לא קשור רק לשיר הזה-ניתן לדון על זה בנושא של ישי ריבו.. ואם אני לא טועה כבר דנו על זה. -
@אייצ-ית אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
כל אחד מושפע, יחצנות עובדת על כולם. אם לא היא לא הייתה מצליחה.
וכי זה חדש שרדיו בפרט וכל התקשורת בכלל הם מעצבי דעת קהל ברמה הגבוהה ביותר....
זה קורה באלף דברים, בפוליטיקה במותגים בבילויים ועוד המון, אז אין שום סיבה שלא יקרה גם במוזיקה....
תמיד יש שם אנשים טובים ש"עוזרים" לנו לגבש את ה"דעה העצמית" שלנו (והיא באמת רק עצמית שלי, ולא הושפעתי מאף אחד אחר.....)ואכן כן, גם יצירות עלובות ותת רמה יכולות להפוך ללהיטים רק כי... אין לי מושג למה, אבל השדרן החליט...
לא נראה לי שצריך לזה דוגמאות, יש יותר מידי...מדגיש שלא באתי להביע דעה על השיר של שרגי ז"ל, רק על עצם הענין.
-
היום רוב התחנות רדיו דורשות כסף על השמעת שירים של מישהו מתחיל כי הם יודעים שזה לא משו מוכר מה שלא מבטיח להםם אנשים שישמעו אז הם משמיעים רק של זמרים מוכרים קחו לדוגמא את השיר הזה-
זה שיר מאד יפה אני אישית אהבתי אותו בטירוף והוא היה ברדיו פעם אחת בלבד בגלל שדרשו כסף כדי להשמיע אותו (אני יודע את זה כי אני מכיר את הזמר) -
-
-
@טיטו אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
קחו לדוגמא את השיר הזה-
זה שיר מאד יפה אני אישית אהבתי אותו בטירוף והוא היה ברדיו פעם אחת בלבד בגלל שדרשו כסף כדי להשמיע אותו (אני יודע את זה כי אני מכיר את הזמר)יש מצב אתה מעלה לי אותו להורדה??
-
פוסט זה נמחק!
-
-
כו . מחליטים לנו מה לשמוע
זה נקרא שיווק/יחצניות וכולי.. (ואולי יש עוד מילים)
דרך אגב זאת העבודה של מנחם טוקר...
הם אומרים לך שהשיר מעלף ...
ובאמת הוא
כמו שאומרים: "לך תמכור קרח לאסקימוסים" -
@תוכי אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
@גילה תני איזה דוגמא של שיר...
מחשבות טובות
@מנאששש אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
@גילה אם היה לנו דעה עצמית לא היינו שומעים רדיו
זה לא נכון, כי אני אוהבת לשמוע את כל הסגנונות ולהכיר הרבה שירים ואין לי זמן לבחור לעצמי
ואם אני אשמע רק מה שאני אוהבת זה יחפור לי...