בקשות שירים
-
@אברהם-עטיה והנה זה מוכן!!
דוד בן ארזה נחמה כזאת ערוך ע''י אברהם עטיה.mp3
תראי את ההבדל
אני ישמח לליק@אברהם-עטיה כאילו הורדת את הרווחים כשיש רק מוזיקה??
-
@אברהם-עטיה כאילו הורדת את הרווחים כשיש רק מוזיקה??
@ד19 כן וגם הוספתי א\ע\הכו (איך שלא כותבים את זה
)- הד כדי שיהיה מעניין
במקרה הזה העיבוד הוא מאוד קל -
@אברהם-עטיה והנה זה מוכן!!
דוד בן ארזה נחמה כזאת ערוך ע''י אברהם עטיה.mp3
תראי את ההבדל
אני ישמח לליק@אברהם-עטיה יואו, זה יצא מושלם!!!!- סורי פשוט ניגמר לי הליקים להיום, מחר אני יביא לך (וסתם ככה שאם היה אפשר להביא יותר מלייק אחד היתי מביאה לך בהרבה יותר...)- מעריכה את זה מאוד!!!- תודה על שיתוף הפעולה...

-
@אברהם-עטיה יואו, זה יצא מושלם!!!!- סורי פשוט ניגמר לי הליקים להיום, מחר אני יביא לך (וסתם ככה שאם היה אפשר להביא יותר מלייק אחד היתי מביאה לך בהרבה יותר...)- מעריכה את זה מאוד!!!- תודה על שיתוף הפעולה...

@הדרי אם תשיגי את השיר לכו למים בווקאלי אני יעבד לך אותו בשמחה כי התוכנה לא עובדת לי כנ"ל
-
@אברהם-עטיה יואו, זה יצא מושלם!!!!- סורי פשוט ניגמר לי הליקים להיום, מחר אני יביא לך (וסתם ככה שאם היה אפשר להביא יותר מלייק אחד היתי מביאה לך בהרבה יותר...)- מעריכה את זה מאוד!!!- תודה על שיתוף הפעולה...
פוסט זה נמחק! -
@אברהם-עטיה כאילו הורדת את הרווחים כשיש רק מוזיקה??
-
@הדרי בכיף
רק תשלחי לי אותו בוקאלי ואני יעבד לך אותו כי התוכנה לא עובדת לי -
@הדרי בכיף
רק תשלחי לי אותו בוקאלי ואני יעבד לך אותו כי התוכנה לא עובדת לי@אברהם-עטיה אמר בבקשות שירים:
@הדרי בכיף
רק תשלחי לי אותו בוקאלי ואני יעבד לך אותו כי התוכנה לא עובדת ליואני יעבד לך אותו
-
@אברהם-עטיה אמר בבקשות שירים:
@הדרי בכיף
רק תשלחי לי אותו בוקאלי ואני יעבד לך אותו כי התוכנה לא עובדת ליואני יעבד לך אותו
@אברהם-עטיה יואו, תודה, אבל גם לי התוכנה לא עובדת, יש סיכוי שמישהו מסכים רגע לעזור?, זה ממש לוקח דקה...
-
@אברהם-עטיה יואו, תודה, אבל גם לי התוכנה לא עובדת, יש סיכוי שמישהו מסכים רגע לעזור?, זה ממש לוקח דקה...
-
@הדרי הנה זה עובד לי
-
@הדרי הנה זה עובד לי
@אברהם-עטיה מצויין, יש סיכוי לשיר אביב בפתח של בן ארזה?
-
@הדרי הנה זה עובד לי
@אברהם-עטיה אה, מצוין, אולי באמת תעשה את אביב בפתח? קצת היתגעגעתי אליו...

-
@אברהם-עטיה מצויין, יש סיכוי לשיר אביב בפתח של בן ארזה?
@איללוש אני באמצע לכו למים בנתיים תשלחי לי את אביב בפתח
-
@איללוש אני באמצע לכו למים בנתיים תשלחי לי את אביב בפתח
@אברהם-עטיה יואו, אמאלה סליחה שאני משגעת אותך- ותודה ענקית..(אבל לא ניראה לי שיש לי כאן את אביב בפתח- למישהו יש?)
-
@אברהם-עטיה יואו, אמאלה סליחה שאני משגעת אותך- ותודה ענקית..(אבל לא ניראה לי שיש לי כאן את אביב בפתח- למישהו יש?)
@הדרי והנה זה מוכן
דוד בן ארזה לכו למים נערך ע''י אברהם עטיה.mp3
אשמח לשמוע תגובות -
@הדרי והנה זה מוכן
אשמח לשמוע תגובות@אברהם-עטיה השגתי את אביב בפתח אני עורך אותו עכשיו
-
@הדרי והנה זה מוכן
אשמח לשמוע תגובות@אברהם-עטיה יואו, זה יצא מושלם באמת!!!!!!, אתה אלוף!!! איזה מושששש, רגע, אתה עורך את אביב בפתח עכשיו?
-
@אברהם-עטיה יואו, זה יצא מושלם באמת!!!!!!, אתה אלוף!!! איזה מושששש, רגע, אתה עורך את אביב בפתח עכשיו?
@הדרי כן
-
@הדרי כן
@אברהם-עטיה והנה זה מוכן
דוד בן ארזה אביב בפתח ערוך ע''י אברהם עטיה.mp3
אשמח לשמוע תגובות בהנאה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות