האם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?
-
@אליהו-קוגן
ברור ענין יחסי ולא עניתי אחד לאחד אלא בכללי....
והדגשתי שזה ענין של טעם
כי בשבילי יותר יפה מבוגרים
וזכותך וזכות כל בן אדם אחר לאהוב אחרת.. -
@אילנית גם כשהילד טיפה מזייף סולחים לו על זה
כשזמר טיפה מזייף וואי וואי
בדיוק בגלל זה!! -
@אילנית אגבב ישי לפידות אמר במג'יק קאס
שהסיבה שיש הרבה (יחסית) ילדי פלא במגזר החרדי, בגלל שבמגזר החרדי נשים לא שרות אז הילדים ממלאים את מקומן
במגזר הכללי ממש נדיר למצוא ילד זמר קטן שמופיע ומוציא שירים.
עכשיו כשאני מסתכלת על התופעה הזאת ככה אני לא מבינה מה נסגר עם אנשים להריץ ילדים להופעות ולהקלטות -
@סודי-ביותרררררררר דיסקים של ילדים זה משהו שנמצא בעיקר במוזיקה החסידית העכשויית.
באוטנטית לא נראלי שיש ילד עם אלבום או סינגל רשמי -
@אליהו-קוגן אמר בהאם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?:
באוטנטית לא נראלי שיש ילד עם אלבום או סינגל רשמי
מידד טסה. יונתן שינפלד. עוזיה צדוק. להמשיך?
-
@תהילוש הוא התכוון מוזיקה חסידית אוטנטית
-
יכולות יותר טובות, וקול צרצרני
למבוגרים קול יותר יפה(תלוי טעם) -
@אוהבת-מוזיקה לדעתי מבוגרים עדיפים פי מאה,
- בגלל שהקול שלהם יותר בשל והם יודעים איך להשתמש בו, הרבה פעמים ילדי פלא עולים לטונים מטורפים וצורחים כי זה נראה יפה, אבל לדעתי יש עומק דווקא בנמוכים.
- בגלל שהם מתייחסים בבגרות לתוכן של השירים. שמעתי ילד פלא מסוים ששר "ברכת הבנים", ובאמת הוא חמוד, אבל זה הצחיק אותי כי הרגשתי שהוא לא חושב על המילים מספיק, מה ילד מבין בזה בכלל?
-
@אינספריישן אמר בהאם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?:
מבוגרים שרים יפה וילדים שרים טהור.
זה כל ההבדל!!
אם אנחנו מתחברים לשיר של ילד, זה נטו מהטוהר והתמימות שהוא משדר גם א הוא לא רוצה...
אבל- משו נוסף,@תמר-מהמרכז אמר בהאם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?:
בגלל שהם מתייחסים בבגרות לתוכן של השירים.
זה כל כ נכון! בתור מבוגר שמבין מה הא שר..אך לא הייתי מכלילה.
כי כן יש ילדים שעברו דבר ושתיים..ויש ילדים שמאוד עמוקים...
נדיר- אבל קיים. -
האם אתם זוכרים את עמית ליסטוונד כשהיה ילד פלא איך הוא שר? לא אהבתי אותו למרות שפה ושם היו לו קטעים יפים אבל זהו הוא ממש כל הזמן צרח ולא יכולתי לשמוע אותו פשוט מזעזע לא מבינה למה מפיקים או אלה שמלמדים את הילדי פלא לא מכונים אותם איך לשיר בלי שיצרמו באוזניים זה מאוד חשוב. אז שלא יעלו מידי גבוהה זה לא קריטי.
-
@ברוריה נכון, הם חושבים שאם הם יצרחו זה יהיה יפה, אבל אני דווקא אוהבת את הנמוכים של הילדים, יש שיר אחד שאני תמיד שומעת רק את הבתים ובפזמונים אני עוברת שיר, כי שם הוא מתחיל לצרוח... אבל אולי יש כאלו שאוהבים את הצרחות האלו, בגלל שזה דבר שיש רק לילדים שהם יכולים להגיע לכזה גובה של שירה.
-
רוב הפליליסט שלי מורכב משירי ילדים, אני שומעת בעיקר ילדי פלא ומצאתי רק שיר אחד שבו הילדים נשמעים צרחניה.
-
@אליהו-קוגן אולי כל אחד מגדיר צרחניה בצורה אחרת...
-
@אליהו-קוגן ממש מוזר..........
זה לכאורה אמור להיות הפוך -
@גילה אמר בהאם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?:
@אליהו-קוגן ממש מוזר..........
זה לכאורה אמור להיות הפוךמה אמור להיות הפוך?