יונתן רזאל
-
-
יונתן רזאל שירת העשבים בהופעה
-
@אייצ-ית
מישהו פה בפורום כתב (לא זוכר איפה)
שזה על נערה בשם תשירי וכו'
אני חושב שהוא תייג שם את הפיקוח.ושו"ר
@chagit03 אמר בבקשות קליפים:@מני-מני אני לא חושבת שזה מתאים לפורום,זה שיר על נערה שקוראים לו "תשירי" אמנם היא נפטרה אבל עדיין....
@צוות-פיקוח ??????? -
פוסט זה נמחק!
-
@כשרון אמר ביונתן רזאל:
@אייצ-ית אמר ביונתן רזאל:
אולי יש הסבר ואני אבין?
נראלי שהוא מדבר ל'נשמה'
זהו...שלא ראיתי את זה כתוב איפה שהוא.
@מנאששש אמר ביונתן רזאל:
@אייצ-ית
מישהו פה בפורום כתב (לא זוכר איפה)
שזה על נערה בשם תשירי וכו'
אני חושב שהוא תייג שם את הפיקוח.ושו"ר
@chagit03 אמר בבקשות קליפים:@מני-מני אני לא חושבת שזה מתאים לפורום,זה שיר על נערה שקוראים לו "תשירי" אמנם היא נפטרה אבל עדיין....
@צוות-פיקוח ???????תודה על המקום- לא ראיתי את זה.|
חיפשתי מאחורי הקלעים לשיר וגם לא מצאתי- אני לא רוצה סתם לאסור בפורום... יש למישהו מידע מדוייק?
אגב, די מוזר שנטפרי פתחו כזה דבר, ובגלל זה אני מסתייגת. נכון שהם לא רבנים, אבל כזה דבר לא אמור להתפספס--- -
-
@שמעון-2 אמר ביונתן רזאל:
@אייצ-ית זה על בחורה שנפטרה
את זה הבנתי, מאיפה אתם מביאים לי את המידע הזה?
@הלב-שלי אמר ביונתן רזאל:
@אייצ-ית אמר ביונתן רזאל:
אגב, די מוזר שנטפרי פתחו כזה דבר,
אני דוקא ראיתי שחסמו
ממ... איפה?
כי אני כעת על נטפרי ופתוח. -
@אייצ-ית
״לא ציפיתי שנערה בת 16 תכתוב מלים כמו "את מתקנת את העולם בחוסר שלמותך", או "צאי לרחוב עם הפצעים הפתוחים" מספר יונתן רזאל. ״כשקראתי את המלים האלה בתוך השירים של דניאלי זוננפלד ע״ה, הופתעתי מאד, התרגשתי ונשביתי בקסם ומיד עלתה בי מנגינה.לפני שנים כשביקרתי בבית הוריה של דניאלי ע״ה, זכיתי לפגשה. היא הייתה נערה שהקדישה את כל חייה הקצרים למען עזרה לזולת. מתוך הדברים שהשאירה אחריה – ציורים, שירים וזיכרונות, עולה תמונה של נערה עמוקה במיוחד עם מבט ייחודי על החיים.
הרבה כוחות נפלאים הצטרפו יחד לפרויקט המיוחד הזה, וספציפית איתי חלקו מכישרונם רוני בראון ואיתי צוק שותפיי המוזיקליים, מאור שושן שהתחיל אתי את הדרך בהפקה, וכמובן הבמאי המדהים נדב נחמני שהרים את השיר לגבהים חדשים של דמיון וחלום.
זה סוג אחר של שיתוף פעולה עם יוצרת שכבר איננה איתנו, ואני מקווה שהשיר דומה קצת לאיך שהיא הייתה רוצה שיישמע. יהא זכרה ברוך, ומתנגן.״
ציטוט מרדיו גאולה.. ואגב שם השיר חסום בנטפרי.
-
יונתן רזאל - תשירי.mp3
מה הבעיה עם השיר הזה נערה כתבה מילים ויונתן רזאל
הלחין למילים שכתבה דניאלי זוננפלד ע״ה | יונתן רזאל | תשירי
הורדתי את זה מהמנגן רק הוודיאו חסום
יש הרבה זמרים שעשו את זה אני לא מבינה מה הבעיה
רק בגלל שבת כתבה את זה https://hamenagen.net/הלחין-למילים-שכתבה-דניאלי-זוננפלד-ע״ה/ -
ממש חושב שלא משנה מה לא מוציאים על בנות שיר אים רוצים זה רק על ילדה שנולדה לו לא סתם ילדה אז מה היא נפטרה מזה קשור זה לא מכובד לזמר שמדבר לציבור החרדי
-
@AVITAL-1 תודה על המידע!
@הלב-שלי אמר ביונתן רזאל:
כל הקישורים היו חסומים חוץ מגאולה וגם שם הוידיו נחסם
זה כבר מראה משהו.
@כשרון אמר ביונתן רזאל:
נו אז מה הבעיה זה על שם שלה אבל עדיין
זהו...שזה לא על השם שלה, וגם אם כן, זה לא מתאים...
@כשרון אמר ביונתן רזאל:
מתכוון לנשמה לא!?
לא נשמע ככה בכל אופן....
נראה לי נאסור זאת... לפי המידע הנ"ל לא?!