דיון | ילדי פלא, מה הם מרוויחים מהסיפור הזה?
-
@מוישי-2 אמר בדיון | ילדי פלא, מה הם מרוויחים מהסיפור הזה?:
@א-ה-2 בהשקפה החרדית ובפרט ילדי פלא מהמגזר החסידי זה שעד החתונה לפחות עסוקים בלימוד ובישיבה או בחיידר ילד בפרט לא אמור לשיר על במות!!!! לא יתכן שילד שאמור להיות שקוע בלימוד חומש או גמרא יהיה על במות !!!
מסכימה לחלוטין אבל בציבור החסידי דווקא יש הרבה ילדי פלא כמו קלצקין וכל אלו אז אין להם בעיה? הם שונים מכלל הציבור החסידי
-
@א-ה-2 בהשקפה החרדית ובפרט ילדי פלא מהמגזר החסידי זה שעד החתונה לפחות עסוקים בלימוד ובישיבה או בחיידר ילד בפרט לא אמור לשיר על במות!!!! לא יתכן שילד שאמור להיות שקוע בלימוד חומש או גמרא יהיה על במות !!!
זה בכלל לא קשור!!!!!!!!
ילד יכול ללמוד יותר טוב אם הוא שר על במות, זה נותן לו חשק בעבודת ה'!!!@ברוריה אמר בדיון | ילדי פלא, מה הם מרוויחים מהסיפור הזה?:
מסכימה לחלוטין אבל בציבור החסידי דווקא יש הרבה ילדי פלא כמו קלצקין וכל אלו אז אין להם בעיה? הם שונים מכלל הציבור החסידי
ולא אין להם בכלל בעיה-למה שיהיה?
באמת כמו שרואים רובם של ילדי הפלא הם חסידיים
ויש בזה משהו מאוד יפה איך שמחדירים בהם את הלימוד ביחד עם השירה. -
זה לדעתי מאד משתנה בין ילד לילד- באיזה מגזר ומוסד הוא ומה המוסכמות שם, והכי הכי- בחינוך שהוא מקבל מהוריו-מה עיקר, מה טפל. גבולות שהם מציבים לו, וכן, גם תמיכה ועידוד. בזמן המתאים.
-
-
@מוישי-2 עדיין לא הבנתי מאיפה הביטחון במילים האלו!!
לכל אחד יש דעה(ככל שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונים)
והדעה שלי אומרת,
שבשביל לעבוד את ה' מתוך שמחה-חייבים סיפוק-להרגיש שאנחנו ממצים את עצמינו עם המתנות שה' נתן לנו!!
וילד שעולה על במה ושר וכיף לו הוא שמח הוא מרגיש הכי בעולם!!!
ההיפך הוא מרגיש שה' נותן לו כל כך הרבה, הוא מרגיש שה' אוהב אותו. אז..
אוטומטי יש לו יותר חשק ללמוד ולעבוד את ה'-אני לא מבינה מה כל כך לא מובן??? -
חשק בלימוד ועבודת השם????? ממששששש לא!!!
ואווו איזה נחרצות!.....
על יונתן שינפלד שמעת? על מידד טסה? כן, כן, הם היו ילדי פלא לשעבר, ומה הם היום?@מוישי-2 אמר בדיון | ילדי פלא, מה הם מרוויחים מהסיפור הזה?:
עם המון חשק בלימוד! מידד ושינפלד (הילדי פלא היותר מוכרים) הם הדוגמא לכך שהם צמחו מזה!
וכשיוצא שיר שלהם אפשר לסמוך עליהם שיהיה שיר מתאים! -
@תהילוש אמר בדיון | ילדי פלא, מה הם מרוויחים מהסיפור הזה?:
ואווו איזה נחרצות!.....
על יונתן שינפלד שמעת? על מידד טסה? כן, כן, הם היו ילדי פלא לשעבר, ומה הם היום?@מוישי-2 אמר בדיון | ילדי פלא, מה הם מרוויחים מהסיפור הזה?:
עם המון חשק בלימוד! מידד ושינפלד (הילדי פלא היותר מוכרים) הם הדוגמא לכך שהם צמחו מזה!
וכשיוצא שיר שלהם אפשר לסמוך עליהם שיהיה שיר מתאים!הייתי מוסיפה גם את נתנאל מנת ואפילו את עמית ליסטוונד לרשימה גם הם לדעתי מאוד שמרו על עצמם לא להיסחף והם לא השתנו בעקבות הקריירה שלהם
-
פוסט זה נמחק!
-
@א-ה-2 אמר בדיון | ילדי פלא, מה הם מרוויחים מהסיפור הזה?:
הייתי מוסיפה גם את נתנאל מנת
מה איתו היום?
לומד בישיבה והשתנה לו הקול מזמן לדעתי הוא צריך להיות בן 18 בערך
-
פוסט זה נמחק!