צ'אט בפורום
-
-
@rhrh אמר בצ'אט בפורום:
רק תסביר לי מה עושים
אין לו כל צורך להסביר לך מה עושים הוא לא פיקוח. יש נושא שבו שואלים והמשתמשים גם יכולים להשיב.
דבר נוסף - את צריכה לכתוב לשתיי משתמשים בו זמנית, אסור לך לחלק את התגובה לשניים. פשוט יורדת שורה.
איך עוריכים תגובה לאחר שכבר פרסמת שניים אחד אחרי השני?
יש שלוש נקודות בצד כל הודעה בתחתית, ללחוץ על אפשרות העריכה. זה הכל. לעזרה נוספת [לאחר קריאה מעמיקה של חוקי הפורום, הלחצן בצד השמאלי של המסך] - פני לכאן:
https://miktzav.com/topic/639/אנחנו-שואלים-צוות-ההנהלה-הפיקוח-או-המשתמשים-ישיבו?_=1641738829040 -
-
-
-
-
ראשית, תודה רבה על הערנות!
שנית,
היות וכולנו מבינים שיש בעיה בפלטפורמה הנוכחית של צ'אט כמעט בלתי מוגבל, ומצד שני יש צורך בצ'אט לכל דבר שלא צריך לעבור את העיניים של כולם, ולא כי הוא לא ראוי - זה יכול להיות הדרכה למשתמש ספציפי שנתקע, עזרה בכתיבת שיר,
הצעה לאחד מהאתגרים - שאם תכתב בגלוי קצת תהרוס מהאתגר (כדוגמת אתגר הכתיבה, אתגר תחרות האקורדים) ועוד.הצעתי - ברירת המחדל של צ'אט תכלול משתמש פיקוח.
כלומר, כל חדר צ'אט יכלול משתמש פיקוח + חברי החדר.
אפשר לפתוח לזה ניק חדש 'פיקוח-צאט' שכל אחד מחברי הפיקוח יכול להכנס אליו, כי חבל על העומס שיווצר לחברי הפיקוח בתיבה האישית...המטרה - מניעת ההרגשה של 'שנינו לבד', וממילא מניעת שטויות. הרגשה מוחשית שכל אחד מצוות הפיקוח יכול ברגע לקרוא כל מילה, תוך שמירה על ערוץ מינימליסטי, לא משהו שעובר דרך כל המשתמשים.
-
קראתי את התגובות ברפרוף ומה שאני הבנתי מפה זה שדווקא אלה שבאו בקטע המקצועי יותר הם אלה שמבינים שלא צריך את הצאט כי על כל דבר כמעט יש נושא עד כדי שבחיפוש גוגל באתר לא קרה שלא מצאתי משו שחיפשתי אם יש באתר כי הכל יש ואם אין אז נשמח שיפתחו נושא
-
@סאדיגורא אני זוכר שמי שהוא אמר אולי צריך לעשות פורום נפרד לבנים בנות
ואז כל מי שפה בעד לסגור צאט קפצו עליו ואמרו שאנשים מספיק אחראיים
אם כן לכן פותחים צאטאוחר ואם יש התכתבות לא ראויה מרחיקים או מזהירים
אני בעד צאט כמו שהיה עד עכשיו !!!