סקר | מוזיקה ווקאלית
-
אני חושבת שזה ממש קשה בלי המוזיקה הרגילה שאנחנו שומעים כל יום,
אבל אם נחשוב לעומק, כמה שזה קשה- זה אחרי הכל אבל על תלמידי רבי עקיבא.
ואגב מבחינה מוזיקלית, אני חושבת שאחרי חודש כמעט, בלי מוזיקה רגילה האוזן מגיעה הרבה יותר נקייה.
לפעמים צריך את ההפסקה הזו-- -
@היידה-מיוזיק-0 כן באיזה אנרגיות מגיעים לל"ג בעומר
-
אוי… הווקאלי ממש ממש לא תחליף למוזיקה
ניסיתי קצת לשמוע ווקאלי היום אפשר להגיד שזה מפריע באוזן קצת… לא?!
טוב נו רואים את התוצאות… -
@היידה-מיוזיק-0 אמר בסקר | מוזיקה ווקאלית:
ואגב מבחינה מוזיקלית, אני חושבת שאחרי חודש כמעט, בלי מוזיקה רגילה האוזן מגיעה הרבה יותר נקייה.
אולי יש בזה,
אבל קודם צריך להצליח לשרוד חודש בלי מוזיקה...@היידה-מיוזיק-0 אמר בסקר | מוזיקה ווקאלית:
אבל אם נחשוב לעומק, כמה שזה קשה- זה אחרי הכל אבל על תלמידי רבי עקיבא.
נכון, צודקת זה מעבר לכן מוזיקה לא מוזיקה, אבל בתכלס ביום יום זה לדפוק תראש בקיר...
-
@זברה אני לא אומרת שזה לא קשה,
בשבילי זה החודש הכי קשה בשנה.
מוזיקה זה מצרך יומיומי, ובלעדיה היום לא עובר אותו דבר.
יש אנשים שבכלל לא מפריע להם וממשיכים רגיל ואני מכירה המון כאלה.
אבל למי שרגיל כל יום לשמוע מוזיקה וחי את המוזיקה-אין ספק שזה קשה מאוד.
אבל חשוב לזכור שזה תקופת אבל, וזה קצת מסדר את החשיבה-- -
אגב בקול חי מיוזיק- בין כל הערוצים שלהם יש ערוץ ווקאלי,
ויש אנשים ששומעים את זה במהלך השנה--
אבל מה שבטוח זה טוב לעכשיו
https://kcm.fm/Live/14 -
לדעתי זה מאד תלוי איזה סוג ווקאלי ואיזה סוג הבנאדם ששומע ואני אסביר.
הווקאלי הפשוט כלומר נטו זמר או זמר ומקהלה זה דיי ברור שלא יכול להוות תחליף אבל...
וזה אבל גדול.במוזיקה ווקאלית שהיא אקאפלה כלומר זמר בנוסף לאנשים שעושים קולות שונים ויוצרים את הפלייבק זה מתחלק לסוג האדם כלומר אם את/ה בנאדם ששומע שיר ומתרכז בסך הכל מבחינת תוצר מוגמר שיצור בעיקר ממילים ולחן ולפי זה את/ה מדרג את השיר כטוב או פחות אז השירים האלה פחות יעניינו כי המקוריים נשמעים הרבה יותר טוב בגלל דבר שנקרא הלחנה מוזיקלית (לא הלחנה של מנגינה אלא הלחנה מסוג שונה אחרי שיש את המנגינה) שאת זה חסר במוזיקה הווקאלית לגווניה וצורותיה אבל אם אתם אנשים שמתמקדים בעיבוד של השיר מבחינה אומנותית כלומר ביצועי ווקאל וכלים כל אחד בפני עצמו אז בסגנון הזה של הווקאלי יש הרבה שמבצעים בדרכים מאד מעניינות.
מקווה שכתבתי מובן ולא גיבריש -
@מערכת-הפורום אמר בסקר | מוזיקה ווקאלית:
האם לדעתכם מוזיקה ווקאלית יכולה לשמש תחליף למוזיקה הרגילה?
מה השאלה? ברור שלא!!!
השאלה היא האם זה נסבל או לא.
@טיטו אמר בסקר | מוזיקה ווקאלית:
במוזיקה ווקאלית שהיא אקאפלה כלומר זמר בנוסף לאנשים שעושים קולות שונים ויוצרים את הפלייבק זה מתחלק לסוג האדם כלומר אם את/ה בנאדם ששומע שיר ומתרכז בסך הכל מבחינת תוצר מוגמר שיצור בעיקר ממילים ולחן ולפי זה את/ה מדרג את השיר כטוב או פחות אז השירים האלה פחות יעניינו כי המקוריים נשמעים הרבה יותר טוב בגלל דבר שנקרא הלחנה מוזיקלית (לא הלחנה של מנגינה אלא הלחנה מסוג שונה אחרי שיש את המנגינה) שאת זה חסר במוזיקה הווקאלית לגווניה וצורותיה אבל אם אתם אנשים שמתמקדים בעיבוד של השיר מבחינה אומנותית כלומר ביצועי ווקאל וכלים כל אחד בפני עצמו אז בסגנון הזה של הווקאלי יש הרבה שמבצעים בדרכים מאד מעניינות.
סו''ס בנאדם שבא לשמוע שיר, בין אם הוא מבין בעיבודים או באומנות מוזיקאלית ובין אם לא, הוא רוצה תוצאה מוגמרת שהיא יפה שיוכל להנות ממנה, ולכן לא משנה מה ההשקעה משנה האם הוא יוכל לשמוע את זה
-
לא יודע מה איתכם אני כבר כמה שנים לא שומע ווקאלי בכלל. לא מבין מה אנשים נהנים מזה.
-
@ענק-הענקים-בדורינו כנראה שהבנת אותי לא נכון אני מתכוון שיש אנשים שנהנים מהאומנות שבשיר מצד התפקידים של כל דבר אז אמרתי שמי שהוא בנאדם כזה יכול מאד להנות מזה בשירים מסוג אקאפלה. לפי דבריך נשמע שאתה לא מהסוג הזה של האנשים (זה לא רע, רוב העולם שומעים שירים כמוך.)
סתם בשביל הרעיון. אני אוהב מאד לצפות בסרטונים של קבוצת אמריקאיים שיוצרים אקאפלה והסרטונים שלהם הם סוג של התהליך מההתחלה עד הסוף כלומר הרעיונות שלהם הניסיונות לעשות דברים מסויימים או לשלב כלי נגינה אחד שיהווה בסיס ואני מאד נהנה מזה למרות שהרבה אנשים אחרים ישתעממו מלשמוע ביצועים שלהם לשירים כי זה נטו ווקאלי