אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@אליש
אני עדיין עומד על זה שהפרסומות הם בעיה קשה, וזה שנטפרי לא חסמו בגלל זה, זה רק גורם לי עוד יותר להתעצבן.
לטענותיך: א. אני אומנם עם חוסם פרסומות, אבל אני די בטוח שיש אתרים שבהם בכל מקרה אין פרסומות לא צנועות ושזה בידי האתר, תבדוק למשל ב"בחדרי חרדים" או ב"קול חי" ותראה.
ב. לא לכל אחד יש חוסם פרסומות (ועובדה שחלק מהמשתמשים דיווחו על פרסומות לא צנועות), ואין שום לגיטימציה להכשיל ככה את הציבור ולסמוך על החוסמי פרסומות. -
@רוחלה-כהן אם את פותחת נושא את כותבת את הכותרת כמובן, אם לא את פתחת מן הסתם אי אפשר. את מדברת שכבר פתחת ואת רוצה לשנות את השם שבחרת? אם ככה אני לא יודע, פוסטים אפשר לשנות ע"י השלוש נקודות בצד, אם זה לא משהו דומה עם הכותרת תתייגי נניח את חכם בלילה, הגיוני שהוא ידע.
-
משהו יודע מכמה מוניטין אפשר לכתוב 'אודותי'?
לפני תקופה יכולתי לכתוב, ולא הספקתי, ושינו את הכללים ועכשיו אני לא יכולה... -
-
@אילן-פ פעיל יותר מידי
@חכם_בלילה אני חושב שזה לא קשור אין משתמשים אני חושב שהפורום בכלל לא פעיל לדוגמא בשרשור שירים חדשים רק אני מעלה למה אף אחד לא מעלה סקופים וכדו... אנחנו יכולים להחזיר את הפורום לקדמותו בהרבה דרכים לא חסר
-
@איציק-דדיה נכון, אבל פעם היה הרבה יותר קל ומעניין.
-
מה זה עוקב ומה מקבלים ממנו?
-
@איציק-דדיה עוקב זה אומר שכשאתה כותב משהו- העוקב שלך מקבל התראה (אא"כ הוא ביטל את זה בהגדרות). חוצמזה זה אומר שאתה מעניין אותו.