אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@בן-מנחם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש לי משהוא להגיד אני ידגיש שאני התלבטתי ממש אם לכתוב את הפוסט אם זה לא מצא חן בעני מישהוא אז אפשר למחוק
יש לי בקשה שלי אישית ממש מפריע בעבר שאלתי אם אפשר לתת קישור של תהילים ואמרו לי שאי אפשר אני הבנתי וממש מבין שרוצים לשמור על נושאים אחידים בפורום ולא לזוז מהנושא המרכזי שהוא מוזיקה אבל יש לי בקשה אחרת האם שייך להשהות את הפורום לכמה שעות שהמשתמשים לא ישלחו דברים כי אם כל הכבוד הנושאים כאן הם לא דברים של חובה ומדובר באחים שלנו
אם אי אפשר אני יכבד את ההחלטה ונגמור את הסיפור כאן ותמחקו את הנאמר כאן ....ובהזדמנות זו אני יגיד תודה על הפורום המושלם הזה על הצוות הפיקוח שממש ראיתי עובדים 24 שעות אפילו באמצע הלילה על מנת שהפורום ישאר נקי ומותאם לציבור שלנו תודה תודה
מצטרפת,
ובנושא העצוב הזה-
ככל הנראה הביקורת לא תעלה היום. יש זמן כל דבר ועכשיו זה ממש אבל ממש לא הזמן המתאים. אני בטוחה שכולכם מבינים את זה.
בעז"ה תעלה על זה הודעה מסודרת בהמשך. -
מותר לפרסם פה בהופעות של פסח ארועים שהם לנשים בלבד?
ממילא הגברים לא יזמינו כרטיסים כי לא תהיה להם כניסה לאולם, וכן המודעות האלה נתלות בפרהסיא ברחובות ובעיתונים.
וזה כמובן בלי שום תמונה של אישה. יש רק תמונות של מרצים נוספים שישתתפו בארוע כמו הרב זמיר כהן וכו.
אז אשמח לתשובה.
@צוות-פיקוח -
@הלב-שלי אחלה רעיון.
אולי אפשר לפתוח לזה נושא נפרד, שזה לא יפריע לרצף בנושא הקיים.
אז נחכה לתשובת @צוות-פיקוח -
@הלב-שלי אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
מותר לפרסם פה בהופעות של פסח ארועים שהם לנשים בלבד?
ממילא הגברים לא יזמינו כרטיסים כי לא תהיה להם כניסה לאולם, וכן המודעות האלה נתלות בפרהסיא ברחובות ובעיתונים.
וזה כמובן בלי שום תמונה של אישה. יש רק תמונות של מרצים נוספים שישתתפו בארוע כמו הרב זמיר כהן וכו.
אז אשמח לתשובה.
@צוות-פיקוחכל עוד האירוע הוא מוזיקלי - לא רואה שום בעיה לפרסמו אם אכן הוא לנשים בלבד
-
@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כל עוד האירוע הוא מוזיקלי - לא רואה שום בעיה לפרסמו אם אכן הוא לנשים בלבד
אני מסכימה.
רק שימו לב - לא לפרסם אירועים והופעות שיש בהם גם 'אירוח' של זמרת. אלא שהאירוע עצמו הינו מוזיקלי והמרצים הם האורחים.כל הכבוד על היוזמה, @הלב-שלי .
-
מדי פעם אני מקבלת התראות למייל כשמישהו מגיב לאיזה נושא וכתוב לי- אתה מקבל דוא"ל זה מכיוון שנרשמת לקטגוריה זו.
לא נרשמתי לשום קטגוריה וגם בהגדרות לא מצאתי משהו מתאים
מישהו יודע מה עושים עם זה? -
גם בשירים לכתיבה של פסח, מותר רק שיר אחד ביום?
-
פוסט זה נמחק!