אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@שיר-נולד אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: יש כבר פוסט על חיים ציפל? https://miktzav.com/topic/1171/%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%A3%D7%A3?_=1633033613331 
- 

הי אני הצטרפתי לא ממזמן ויש לי מספר שאלות ניסתי לחפש אותם פה אבל לא מצאתי אשמח אם תוכלו לענות לי - אני מנסה להיכנס לתגיות או למשתמשים ולא נותן לי (גישה נדחתה הגעתם לעמוד שאין לכם הרשאת צפייה בו נסו להתחבר.)
- לצבור מוניטון - זה לפי הפוסטים שהעלתי או שעם הזמן?
 תודה!

- 

@מישו-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: לצבור מוניטון - זה לפי הפוסטים שהעלתי או שעם הזמן? ברגע שתעזור למשתמשים אחרים באתר, או כאשר משתמשי יזדהו עם פוסטים שכתבת- אתה תקבל לייק. 
 אסור באתר לכתוב תודה..או צודק.. בשביל זה הלייק נועד.
 קרא את חוקי הפורום- הכל ברור שם.
 צבירת המוניטין היא לפי השימוש באתר..@מישו-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אני מנסה להיכנס לתגיות או למשתמשים ולא נותן לי (גישה נדחתה הגעתם לעמוד שאין לכם הרשאת צפייה בו נסו להתחבר.) מה הכוונה? כי למשתמשים הוא אמור לאשר לך... 
 כאן- 
- 

@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @מישו-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: לצבור מוניטון - זה לפי הפוסטים שהעלתי או שעם הזמן? ברגע שתעזור למשתמשים אחרים באתר, או כאשר משתמשי יזדהו עם פוסטים שכתבת- אתה תקבל לייק. 
 אסור באתר לכתוב תודה..או צודק.. בשביל זה הלייק נועד.
 קרא את חוקי הפורום- הכל ברור שם.
 צבירת המוניטין היא לפי השימוש באתר..@מישו-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אני מנסה להיכנס לתגיות או למשתמשים ולא נותן לי (גישה נדחתה הגעתם לעמוד שאין לכם הרשאת צפייה בו נסו להתחבר.) מה הכוונה? כי למשתמשים הוא אמור לאשר לך... 
 כאן- אני נכנסת שם וזה מה שכותב לי 
 גישה נדחתה
 הגעתם לעמוד שאין לכם הרשאת צפייה בונסו להתחבר. 
- 

@מישו-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @אייצ-ית לא, איך אני מאשרת? כנראה שזו הבעיה. 
 תבדקי במייל בדואר נכנס/ברשתות החברתיות או לחילופין בספאם.
 הגיע לך שם מייל מהאתר עם לינק שאת צריכה לאשר.
 אחרי שתאשרי אותו יסתדר לך הכל.