תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@אילן-פ זה לא ממש אמחר להיות כך. בתוכניות מקבילות אצל החילונים מגיעים הטופ של האמנים ובאמת קשה לדעת מי יזכה מרוב הרמה הגבוהה של התוכניות.
ובכלל הפרס של התוכנית הזאת זה משעשע ממש - 10000 שקל נו באמת...
למה שאמן ברמה יבזבז אנרגיות על סכום אפסי שכזה.
סתם לשם השוואה, בתוכנית מקבילה אשתקד בתוכניות חילוניות הפרס היה מליון שקל... פשוט בדיחה התוכנית הזאת. -
@אלי-פקרביץ אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
למה שאמן ברמה יבזבז אנרגיות על סכום אפסי שכזה.
סתם לשם השוואה, בתוכנית מקבילה אשתקד בתוכניות חילוניות הפרס היה מליון שקל... פשוט בדיחה התוכנית הזאת.לא נראה לי שמי שמתמודד במאסטרו -זה מסיבות כלכליות 10000 שח
המטרה היא של פרסום והכרה -- שזה אולי הקטע הכי קשה בהצלחה
אחרי שיזכה -- כבר יגיעו המיליונים -
@הדס-ט מה רצית, שיהיו לתוכניות של קול חי תקציבים כמו של החילונים? זה בחיים לא יקרה.
והזוכים לא צריכים להיות ענקיים כ"כ, מספיק שכמה אלפים של אנשים בציבור החרדי יכירו אותם.
קצת מגוחך לחשוב שהתוכניות צריכות להתנהל בסדר גודל כמו של חילונים, אל תשכחי שהציבור שלנו לא מונה יותר ממיליון חרדים מתוך 10 מיליון תושבים בישראל.דעתי האישית.......:)
@הדס-ט אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
לא ראיתי שיצאו משמא כל כך גדולים
הזוכים שלהם בכלל לא מתפרסמים
יש אצלנו בדיחה בבית - שהמרוויח היחיד ממתחם Dcity זה רפאל אוזן. לדעתי בציבור השמור הוא התפרסם מאוד!
-
@הדס-ט אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@אילן-פ
לא ראיתי שיצאו משמא כל כך גדולים
הזוכים שלהם בכלל לא מתפרסמיםזה ממש נכון
בקול הבא - זכה אוזן בקושי שומעים עליו ודוקא פודולינסקי ואריאלי --מככבים למרות שהגיעו רק למקום ה 4 5
גם במלחינים -- לא שומעים שום שיר חדש ממי שזכה בתחרות האחרונה
אולי מחתימים אותם על חוזים כאלה שאחרי זה אין להם כבר חשק להתפתח -
@הדס-ט שלא לדבר על השיפוט המזעזע והלא מקצועי. ואני אומר את זה גם בתור אחד שמבין במוזיקה וגם שראה תוכניות כאלו במקומות אחרים. פשוט בדיחה.
כל שופט שופט רק על פי איזו הרגשה מטופשת אישית שלו או מהקרעצ׳מע ממנו הוא בא... יש שופט נוסף שמבין במוזיקה כמו בטיפול בחיות מחמד או כמו בעניבות.. עוד כמה שופטים בינוניים היחידי ששוה משהו זה אילסון וברוב המקרים הוא בדעת מיעוט.
התזמורת ליווי עצמה היא ברמת חתונה מינוס, זה לא קרוב לרמה המקובלת היום.
פשוט חוץ מהשולחן של השופטים והעיצוב של הלדים והלחצנים הכל ברמה ירודה ממש. -
פוסט זה נמחק!
-
@אלי-פקרביץ מההה?? אתה רציני?? התזמורת ליווי של סוסנה היא מקצועית נקודה!!!
אין על זה דיבור אפילו !! ואם יש מישהו שחבל שהוא לא שופט זה סוסנה!!!
חוץ מזה אתה צודק, אבל לא להוציא מפרופורציה - כלומר, עד סוסנה...
(אני לא מעריצה שלו.. שלא תטעה לחשוב...) -
@מישהי-מאמי צודקת...
-
@אלי-פקרביץ נכון לגמרי. גם לתוכנית עצמה אין קונספט ברור כל כך ופשוט עם שופט אחד אוהב גיטרה והאחר קלרינט אז פשוט זה מה שימשיך הלאה...
גם ירדו ממש מהתוכניות הקודמות@מישהי-מאמי את צודקת, אבל בביצועים שלהם שם הם לא הביאו את המיטב...
גם מביאים מישהו לדוגמא שיעשה על תופים ואז הם מלווים אותו. לא הבנתי, את מי בוחנים??
-
לסיכום- תוכנית המאסטרו היא לא התוכנית הכי מקצועית... ובכלל- כל הרעיון פה שגוי שהרי אי אפשר להשוות בין כנר לזמר או די גיי בקיצור- לא הגיוני
אבל.... אני רואה את התוכנית נטו בשביל המתמודדים - לראות סגנונות שונים ש למוזיקה... ללמוד רעיונות שונים וכולי ממש לא מעניין אותי מה השופטים חושבים... -
@מישהי-מאמי כנראה שלא ראית תוכניות במקומות אחרים... הרמה פי כמה יותר גבוהה ממליץ לך לראות
-
@אלי-פקרביץ תני דוגמאות לתוכניות יהיה מעניין להשוות
-
@אלי-פקרביץ לא סתם לסוסנה יש כזה שם טוב בציבור החרדי.
ודווקא ראיתי אבל לא היה שם תזמורת -
@מישהי-מאמי בואו שהשופטים שופטים לפי מה שהם חובבים ולא לפי מה שצודק ,אבי אילסון שופט כל שיר ברמה מקצועית ולא לפי סגנון וככה צריך לשפוט כי כל הרעיון של שופט הוא אוביקטיביות וגם מנחם כל הזמן משפיע עליהם וזה לא תפקידו ולפעמים בא לי לצרןח להם זה מאסטרוווו ולא מה שאתם אוהבים! למרות שאחרי הכל זה תכנית עם נתונים טכניים מאוד גבוהים.
-
הזמר בשיר הזה התמודד במאסטרו??
דודצ'קה - שירת חיי.mp3