דיון | מי נהנה יותר...
-
@מוכשרת-על
אני באמת אף פעם לא יודע אם ההוא שקורא באמת נהנה מהשיר, הרי לי הוא בכל מקרה יפרגן...
האנשים הקרובים אלינו לא כל כך אובייקטיבים, וזו בעיה...
אבל אני מוכרח לומר, שיש פה שירים שאני מתמוגג מלקרוא אותם, ואפילו קורא מספר פעמים! -
@מוכשרת-על
זה מאד אינדבדואלי, יש משהו מדהים בשיתוף של טקסטים שהם חלק משמעותי מחיינו, ושאנשים נהנים מהם ולוקחים א"ז כל אחד לחלק שהוא מתחבר אליו.
והצד השני של המטבע זה לקחת אלינו טקסטים של אחרים.באופן אישי, אחרי שפרסמתי את השירים https://miktzav.com/post/122092 .
https://miktzav.com/post/165777
שלמען האמת היו לי ביני לבין עצמי לבטים רבים בנוגע לפרסומם,
אין לכם מושגים כמה התמיכה והפידבק החיובי של החברים בפורום נתנה לי את התחושה שאני לא לבד.
הזדמנות מצוינת לומר תודה לכם חברי ומשתמשי הפורום המאלף הזה מקצב
תודה לכל מי שיש לו חלק בדבר הגדול הזה!!!
@צוות-פיקוח @ntz @אייצ-ית @רבקה @טיטו ועוד המון שאני לא יודע עליהם או ששכחתי את שמם.
פשוט אין מילים!!! -
@נגינתי בדיוק! זה מעצבן כי יש אנשים שאני לא רוצה לחפור להם ולשלוח שוב ושוב.
אני רוצה לדעת שהם באמת נהנים ולא מפרגנים רק בשביל הנעימות.-גם אני מוצאת פה שירים ממש ממש יפים ונהנית מאוד. אבל איך אני יכולה לדעת שכל השירים שאני אשתף יהיו טובים ויספקו את הקורא?
-
@מוכשרת-על
ת'אמת, שאפשר לראות על הפנים של העומד מולך אם הוא באמת הבין ואהב מה שכתבת, או שזה מהשפה ולחוץ,
קרה לי פעם פעמיים ששיתפתי שיר עם אחד שרחוק מהתחום הזה כרחוק מזרח ממערב, בכל המובנים,
למרות הפירגון והכל, הרגשתי במוחש את ה"מה אתה רוצה ממני עם הדבר הזה"?....@מוכשרת-על אמר בבמת דיונים בנושאי הכתיבה השונים:
אבל איך אני יכולה לדעת שכל השירים שאני אשתף יהיו טובים ויספקו את הקורא?
כשמדובר בקוראים וירטואלים זה קצת יותר מסובך, אבל עדיין אפשר לראות לפי סגנון התגובות כשהם אמיתיות ולא מוגזמות בלי קשר...
תכלס', אין על הסיפוק כשמישהו מצטט מהשיר בדיוק את השורה שהכי ריגשה אותך ככותב, זה נותן פידבק אדיר... -
@נגינתי אמר בבמת דיונים בנושאי הכתיבה השונים:
@מוכשרת-על אמר בבמת דיונים בנושאי הכתיבה השונים:
אבל איך אני יכולה לדעת שכל השירים שאני אשתף יהיו טובים ויספקו את הקורא?
לדעתי הסיפוק גדול יותר לכותב הטקסט- הידיעה הזו שנגעתי במישהו וחיברתי אותו- זה אדיר.
מה גם שאני מאלו שכתיבה זה ממש חלק ממני- ואם מישהו מתחבר אז זה בהחלט עושה לי טוב וזה סיפוק אדיר, אבל אם לא- לא. לא כולם מתחברים להכל וזה גם לא ימנע ממני להמשיך ולכתוב. אני בדעה שמי שכותב בשביל לרוצת אחרים- בלי שזה בא מתוך חיבור עצמי- זה בטוח לא יעבוד...
נכון שלא תמיד אנחנו יכולים לצפות ולדעת עד כמה זה יגע.. קרה לי לא פעם שדווקא טקסט שלא ציפתי ממנו ל"רעש וצילצולים" קיבל את הכי הרבה תגובות...כשמדובר בקוראים וירטואלים זה קצת יותר מסובך, אבל עדיין אפשר לראות לפי סגנון התגובות כשהם אמיתיות ולא מוגזמות בלי קשר...
תכלס', אין על הסיפוק כשמישהו מצטט מהשיר בדיוק את השורה שהכי ריגשה אותך ככותב, זה נותן פידבק אדיר...נכון לגמרי!!!
-
@עדי-3 אמר בבמת דיונים בנושאי הכתיבה השונים:
אני בדעה שמי שכותב בשביל לרוצת אחרים- בלי שזה בא מתוך חיבור עצמי- זה בטוח לא יעבוד...
אני ממש לא כותבת בשביל לרצות! זה הכי לא אני! אבל אחרי הכל נחמד לי לשתף.
והשאלה הזו ענינה אותי בגלל משהו ספציפי.. אבל אחרי התגובות שלכם שכנעתם אותי שזה אמיתי:) תודה!
זה באמת משהו מיוחד שכל המשוררים חווים את הדברים באופן דומה. גם מה שכתבו פה: https://miktzav.com/topic/8599/מידע-מתי-ואיך-התחלת-לכתוב/17 התחברתי להמון תגובות. בעיקר לעניין שזה סוג של יומן מתומצת ומדהים לקרא אותו שוב. וגם שכל אחד זוכר בדיוק למה נכתבה כל מילה בשיר שלו למרות שזה כבר מאות שירים ב"ה. כי תכלס זה ממש חלק מהחיים. -
@מוכשרת-על אמר בבמת דיונים בנושאי הכתיבה השונים:
@עדי-3 אמר בבמת דיונים בנושאי הכתיבה השונים:
אני בדעה שמי שכותב בשביל לרוצת אחרים- בלי שזה בא מתוך חיבור עצמי- זה בטוח לא יעבוד...
אני ממש לא כותבת בשביל לרצות! זה הכי לא אני! אבל אחרי הכל נחמד לי לשתף.
והשאלה הזו ענינה אותי בגלל משהו ספציפי.. אבל אחרי התגובות שלכם שכנעתם אותי שזה אמיתי:) תודה!
זה באמת משהו מיוחד שכל המשוררים חווים את הדברים באופן דומה. גם מה שכתבו פה: https://miktzav.com/topic/8599/מידע-מתי-ואיך-התחלת-לכתוב/17 התחברתי להמון תגובות. בעיקר לעניין שזה סוג של יומן מתומצת ומדהים לקרא אותו שוב. וגם שכל אחד זוכר בדיוק למה נכתבה כל מילה בשיר שלו למרות שזה כבר מאות שירים ב"ה. כי תכלס זה ממש חלק מהחיים.לא אמרתי שאת כותבת בשביל לרצות! את דווקא כותבת מאד יפה וקל לראות שאת מחוברת למה שאת כותבת (ממה שיוצא לי לראות כאן...)
בסה"כ עניתי לך לגבי מה ששאלת:
*אבל איך אני יכולה לדעת שכל השירים שאני אשתף יהיו טובים ויספקו את הקורא?
*
ברור שהקורא חשוב כשכותבים שיר/ טקסט= אבל הוא בהחלט לא המניע שלי. -
-