בעיות ובקשות עזרה בקיובייס
-
@margalit אמר בבעיות ובקשות עזרה בקיובייס:
מפעילים את ההקלטה, ובזמן שבו רוצים שיתחיל האפקט מדליקים אותו וכשלא רוצים שיהיה מכבים
האוטומציה תהיה כתובה מתחת לערוץ ויהיה אפשר לדייק אותה ידניתפשוט לא כ"כ הבנתי באיזה ערוץ מקליטים,
בערוץ שבו עשית אפקטים? כי לא שומעים את מה שמקליטים ברגע שלוחצים על ההקלטה,
ואם בערוץ אחר,
אז אני לא יכול לשלוט על האפקטים של הערוץ הראשון -
@א-ה-2 אמר בבעיות ובקשות עזרה בקיובייס:
מפעילים את ההקלטה, ובזמן שבו רוצים שיתחיל האפקט מדליקים אותו וכשלא רוצים שיהיה מכבים
האוטומציה תהיה כתובה מתחת לערוץ ויהיה אפשר לדייק אותה ידניתפשוט לא כ"כ הבנתי באיזה ערוץ מקליטים,
בערוץ שבו עשית אפקטים? כי לא שומעים את מה שמקליטים ברגע שלוחצים על ההקלטה,
ואם בערוץ אחר,
אז אני לא יכול לשלוט על האפקטים של הערוץ הראשוןלא עושים הקלטה
רק מפעילים את השיר כשכתיבת האוטומציה דלוקהאני יכולה לעשות סרטון קצר שרואים איך עושים את זה
השאלה איך אפשר להעלות את זה וזה לא יהיה חסום? -
@margalit אפשר להוריד את הpitch של הווקאל שיהיה יותר בס ובוגר.. אבל לא צריך להגזים אם זה .. בכללי אין כ''כ דרך טובה שאני מכיר לעשות דבר כזה, אם בכלל זה אפשרי
-
-
@א-ה-2 תלוי באיזה תוכנה את\ה עובד\ת... אני מכיר רק את FL studio
-
אפשר לנסות להוריד את הטונציה של הערוץ וזה יתן לך קול יותר בוגר אבל זה עדיין לא יהיה נאמן למקור אם אתה רוצה משו שיעשה את זה מקצועי זה רק להוריד אפליקציות או להשתמש באתרים שעושים את זה אבל אז זה ישמע אמנם יותר נאמן למקור אך עם הרבה קפיצות וחישמולים לא רצויים
-
@y-a-m-music קיובייס10.5
ו @טיטו איך מגיעים לשם?
אפשר צילום מסך? -
@א-ה-2 אמר בבעיות ובקשות עזרה בקיובייס:
ו @טיטו איך מגיעים לשם?
אפשר צילום מסך?כדי לשנות טון תבחר ב transpose (החץ האדום בתמונה) כמה טונים תרצה להעלות או להוריד (אפשר גם בדרכים אחרות כמו למשל בוורי אדיו או אוטטיון)
זה בעצם יוריד את הטונים אבל זה יכול להישמע רע
אז בשביל לשפר את השמע אפשר אולי לנסות אחרי שמשנים את הטון לחפש אלגוריתם שבו זה ישמע טוב (החץ הכתום) -
@ntz אמר בבעיות ובקשות עזרה בקיובייס:
אפשר גם בדרכים אחרות כמו למשל בוורי אדיו
בוורי אאודיו אפשר לשנות עם פגיעה מינימלית בקול.
זאת בדיוק אותה פגיעה כמו ב Transpose
-
זאת בדיוק אותה פגיעה כמו ב Transpose
שאלה של נוחות לדעתי כי בוורי יותר קל למי שמתחיל ובטרנספוז יותר מהיר ומקצועי למי שמכיר
-