סקר קפיצת הדרך
-
@מערכת-הפורום השיר דדא ביה של פריד היה מוצלח, שאר הביצועים-פחות
השיר לא נשמע טוב והעיבוד נשמע קצת ישן...
אפשר לחדש כל שיר אבל פחות אהבתי את החידושים של "קפיצת-הדרך" -
@אסתר-ה אני חושבת שלמרות כל האפשרויות הטכנולוגיות היום, עדיין אי אפשר לקחת פס קול מפעם ולשנות אותו שישמע 'חדשני'. גם כשהם מוסיפים טרנסים לשירים - שומעים על הקול של הזמרים שהם שרו אותם פעם. אני לא נגד חידוש שירים כמו מה ששוואקי עשה ב"לא יעבוד", גם לא מאוד אוהבת, אבל זה לא כזה גרוע, כי מקליטים מחדש, ומוסיפים קצת גיוונים ואקשנים בשיר, אוקיי אם זה מה שהקהל היום רוצה, אבל לקחת קול של פעם ולהוסיף לו טרנסים זה פשוט לא ילך להם.... זה נשמע רע אין עניין לקחת שיר של פעם ולנסות לעשות אותו עכשוי רק בשביל בודדים שטוענים שיש לשירים האלו 'ריח של פעם' ובגלל זה הם לא שומעים, אם יש להם בעיה שלא ישמעו, יש היום מספיק שירים אחרים....
-
אני הצבעתי אחר-כי לדעתי הפרויקט לא היה כ"כ יפה כי בכל אופן מדובר בשירים ישנים, אבל היה לי נחמד לשמוע חלק שירים שלא כ" אפשר להשיג אותם (כמו יש אמונה)
-
במקור הרעיון לחדש שירים ישנים עם עיבוד חדשני הוא רעיון טוב אבל מה לעשות שהם לא עושים את זה בצורה טובה וזה נשמע גרוע מכל הבחינות...
-
הצבעתי אחר ואני יסביר למה
השיר הראשון דדא ביה של פריד היה מוצלח וכל השאר לא היו מוצלחים
ואני חושבת שהנוסטלגיה יפה איך שהיא ואם הם רוצים לשנות ת'שירים לפחות שישנו שירים מתאימים -
אני הצבעתי אחר.
לשיר דדא ביה של אברהם פריד מאד התחברתי, וגם באדר א' - השיר של מרדכי בן דוד דאגה מניין יצא בשתי גרסאות שאחת מהם היתה באיכות טובה והיה נחמד לשמוע אותו.
שאר השירים שבאמצע היו באיכות גרועה שפשוט לא היתה אפשרות להקשיב להם.
ו @איזה-קטע הנה השירים (חוץ משל החודש שתמצא אותו בשירים חדשים פה בפורום):אברהם פריד- דדא ביה (כסלו):
אברהם פריד - דדא ביה פרויקט קפיצת הדרך.mp3עמית ליסטוונד - יש אמונה (טבת):
פרויקט קפיצת הדרך - עמית ליסטוונד - יש אמונה .mp3ליפא שמלצר - יהודי פשוט (שבט):
ליפא שמעלצר - יהודי פשוט - פרויקט קפיצת הדרך.mp3מרדכי בן דוד - דאגה מניין (אדר א'):
מרדכי בן דוד - דאגה מנין (2022) - תשפב - גרסת אקסטנד.mp3 -
אז אני ממש אהבתי את הרעיון של לחדש שירים ישנים, אבל לדעתי לא עשו את זה ממש טוב.
הם העמיסו ממש בטראנסים ועיבוד אלקטרוני, וגם לקחת את הפסקול הישן יצא ממש לא איכותי.
ומה שיצא בסוף היה גרסת רמיקס באיכות לא משהו במקום חידוש...
(לדעתי היה יותר טוב אם הם היו מרגיעים קצת את האלקטרוני ונותנים לזמרים לשיר מחדש במקום לקחת את הפסקול הישן. נגיד היו לוקחים את אברהם שישיר שוב, ומחליפים את עמית ליסטוונד בילד פלא אחר וכו'...) -
@שרת-הרוק אמר בסקר קפיצת הדרך:
(לדעתי היה יותר טוב אם הם היו מרגיעים קצת את האלקטרוני ונותנים לזמרים לשיר מחדש במקום לקחת את הפסקול הישן. נגיד היו לוקחים את אברהם שישיר שוב, ומחליפים את עמית ליסטוונד בילד פלא אחר וכו'...)
כל הרעיון הוא שזה אותם אמנים וכמו ששרו פעם (פריד שר פעם בקול שונה קצת משהו פלצטי) ולשנות את העיבוד
-
@מערכת-הפורום
שמתם לב שאפשר להחליף את הצבעה -
@הלב-שלי אמר בסקר קפיצת הדרך:
כל הרעיון הוא שזה אותם אמנים וכמו ששרו פעם (פריד שר פעם בקול שונה קצת משהו פלצטי) ולשנות את העיבוד
כן, אבל עובדה שזה לא ממש הצליח...
חוץ מזה, איפה כתוב מה הרעיון?
כי לדעתי להדביק בצורה לא משהו פסקול ישן ולא איכותי רחוק מלהיות הרעיון. -
ממש לא אוהבת את זה דבר ראשון רוב השירים הם מאוד יפים וחבל שהורסים אותם ככה בפרט לאלה שמכירים אותם במקור זה פשוט הורס.
ודברשני לצעיריםשלא מכירים את המקור גם חבל שישמעו את זה ככה לכן אני גם מעדיפה לא לשמוע את השיר האחרון שהוציאו בשביל לא להתעצבן על מה שעוללו לשיר.(זאת דעתי) -
@שרת-הרוק אמר בסקר קפיצת הדרך:
@הלב-שלי אמר בסקר קפיצת הדרך:
כן, אבל עובדה שזה לא ממש הצליח...
חוץ מזה, איפה כתוב מה הרעיון?
כי לדעתי להדביק בצורה לא משהו פסקול ישן ולא איכותי רחוק מלהיות הרעיון.@ברוריה אמר בסקר קפיצת הדרך:
ממש לא אוהבת את זה דבר ראשון רוב השירים הם מאוד יפים וחבל שהורסים אותם ככה בפרט לאלה שמכירים אותם במקור זה פשוט הורס.
ודברשני לצעיריםשלא מכירים את המקור גם חבל שישמעו את זה ככה לכן אני גם מעדיפה לא לשמוע את השיר האחרון שהוציאו בשביל לא להתעצבן על מה שעוללו לשיר.(זאת דעתי)אוקי אוקי זו דעתכם. גם אני לא אהבתי כ"כ את הפרויקט אבל לא הייתי כ"כ כי זה היה מעניין לשמוע את זה גם בחדשני
אבל ברור שזה הורס את השיר