ג'אם סשן
-
@חכם_בלילה נראה לי שהיא שואלת אם אפשר לעשות ישיבה כזאת רק לבנות ללא בנים
וזה די בסדר עם הצניעות לא.... -
@BINYAMIN-OFFICIAL בדיוק!!
@טיטו יש מצב?(פליזאני כל כך אוהבת(מוזיקה) -
@אפרת-גלבוע נכון לעכשיו אני לא יכול להבטיח כלום כי זה תלוי בבנות שבצוות פיקוח, כיון שאני בן אני לא מוכן לקחת על עצמי דבר כזה כי זה יכול להיות בעיות של צניעות. מעבר לזה שיש צורך להתנהל מול נשים בפרטי שזה ממש לא משהו שאני מוכן לעשות...
-
מעוניינים לעשות את זה? מי שרוצה שישלח מייל למייל הבא: music.drive365@gmail.com כרגע חבר לי בסיסט ומתופף, מעבר לזה כל כלי יתקבל בשמחה, כמובן שאת המיקום והתאריך נקבע ברגע שיהיה לנו מספיק כלים
-
@יוסף-דוד-ותזמורתו כן אני יודע אבל מעדיף קלידן אחד והשאר כלים חיים ולא מתוכנתים, זה מרגיש הרבה יותר חי וגם זה יותר כיף שכל אחד בכלי שלו וככה לא תופסים את המקום אחד של השני.
-
@אפרת-גלבוע אני מוכן לעזור לכן באירגון, אבל תצטרכו איך שהוא להעביר לי כסף בשביל שאשלם לחדר חזרות בשביל זה או לחילופין שאחת מכן תסכים לעשות בבית שלה.
תשלחו למייל שכתבתי למעלה כל אחת על מה היא מנגנת, באיזה רמה, סגנון מוזיקה, האם היא ניידת והאם יש לה איך להביא איתה את הכלי נגינה.
במקרה שתעשו בבית אני אצטרך להשיג איכשהו הגברה ואני מאמין שזה יעלה כסף שכבר עדיף לשלם לחדר חזרות.
מדובר במשהו כמו 80-120₪ לשעה אז אם זה 8 בנות זה מתחלק ביניכם ככה שזה משהו כמו 30₪ לאחת.מקווה שאני אצליח כי זה משהו שאני רק יכול להוות שלט רחוק לזה.
-
@אפרת-גלבוע
אשמח שתעדכני אם יהיה משהו לבנות
אני שרה והולכת ללמוד עכשיו נגינה מקצועית על גיטרה
(אני מנגנת ברמה בינונית) -
פוסט זה נמחק!
-
@אפרת-גלבוע
איזה רמה זה
אני רק בת 15
זה מתאים? -
פוסט זה נמחק!
-
@אפרת-גלבוע
גיטרה
ואני די שולטת בה
כמו שאמרת בלי להתקע וכו
אני מתחילה ללמוד מקצועי בקרוב
כמו כן אני גם שרה -
פוסט זה נמחק!
-
@אפרת-גלבוע
אגב שכחתי לומרה אני לא יודעת לנגן משמיעה ככה שזה קצת הרבה תוקעאם זה נראה לך רלונטי אשמח אם תאמרי לי
-
@אפרת-גלבוע אני בעיקרון יותר שרה מאשר מנגנת....
זה רלונטי?||ובנות אתן יודעות איזה עיר זה יהיה??- ומקווה שזה היה בחופש, הסמינרים חוזרים ניראה לי ב- י"ב אלול- אני מעדיפה בכל זאת בחופש...
@אילה-הזמרת - מה אומרת?||