תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
ראיתי את התוכנית של המאסטרו במוצאש
לא הבנתי מה התחרות ?-מה נסגר שם ?
איך אפשר להשוות בין מתופף למלחין --או די גיי לנגן מנדולינה
איך אפשר להפוך למאסטרו -ילד פלא ?
גם נראה לי שכל העניין מכור ויש הרבה דילים מאחורי הקלעים
סוסנה מכיר את הדי גיי ואילסון מכיר את המתופף
טוקר אמר שעשו סינון --נראה לי שהסינון הוא בין אלה שיש פרוטקציה לאלו שלאצריך לחשוב על זה ?
-
נכון! מה באמת קורה שם??
-
@יונתן-פ אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@אילן-פ טוב זה שאלה די מפוסמת שאלו אותה פה רבות
אולי איך שהבנתי שהיה כמה מנצחים
דוגמא:מנצח בתופים מנצח בילד פלא ואז בגמר יחליטו איך שהואאולי הם יעשו בסוף הופעה של כל מי שהיה טוב בתחרות
-
@אילן-פ לא נכון! אני מכיר כמה מתמודדים שכבר היו ואין להם שום קשרים..
מה אתה רוצה שהם יעשו זה עם זה שהם מכירים, השופטים הם מוזיקאים והם מסתובבים בארץ והם מכירים אותם.. אבל שים לב הם לא פירגנו להם בצורה יוצאת דופן.. ואני מאמין שבקרוב הואל לא יעלה עוד שלבים,
אולי גם תגיד שגם הכירו את רפאל אוזן? ואולי גם את משה קליין והכל היה מכור??
בקיצור ממש לא נכון.. -
@שמשון-3 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
ואולי גם את משה קליין והכל היה מכור??
קודם כל משה קליין סיפר ששאלו אותו בתוכנית אם הוא רוצה מקום ראשון והוא לא רצה לחתום לפדידה [כי במקום הראשון הוא מקבל שלש שנים יח"צ מפדידה]
ואם ראיתם את הפרק השני של המאסטרו קרה שם משהו מוזר.
אחד המתמודדים שם הוא שר ותופף בתופים אלקטרונים, בהתחלה כולם 'עפו' עליו ורק מחמאות.
פתאום... באמצע שימו לב כולם החליפו דעה - מאילסון ועד סלע - ולא העבירו אותו...
הסתכלתי על הפנים של סוסנה - כשפתאום החליפו דעה והיו נגד - הפנים שלא שידרו שהוא ממש לא רוצה להצביע נגד אבל בעל כורחו הוא מצביע נגד.
תצפו בקטע הזה בשימת לב וגם לכם תהיה את ההרגשה שיש כאן משהו מוזר. -
@מומחה-לקליפים אולי תכתוב באיזה דקה זה
-
@מומחה-לקליפים אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
קודם כל משה קליין סיפר ששאלו אותו בתוכנית אם הוא רוצה מקום ראשון והוא לא רצה לחתום לפדידה [כי במקום הראשון הוא מקבל שלש שנים יח"צ מפדידה]
אתה באמת קונה את זה פשוט לא היה לו מה לומר ששאולים אותו למה הוא לא ניצח אז הוא מתרץ כך אבל לי נראה שזה ודאי חרטה
-
@יהודה-n אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@מומחה-לקליפים אולי תכתוב באיזה דקה זה
בדקה 49, עד אז כולם היו בעד [חוץ מסלע שטיפה נטה נגד] ואז פתאום סוסנה הביא תירוץ בשלוף למה הוא מצביע נגד "קצת לא ברור לי למה הוא עבר מקלידים לתופים" נו... באמת... מה זה קשור לביצוע שלו?!
@יונתן-פ אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
אתה באמת קונה את זה פשוט לא היה לו מה לומר ששאולים אותו למה הוא לא ניצח אז הוא מתרץ כך אבל לי נראה שזה ודאי חרטה
אני מכיר את אחיו אישית והוא לא צריך לתרץ לי למה אחיו לא זכה. יותר קל לומר שהוא לא זכה כי שר מזרחית. [מה שבתכלס' יהיה גם נכון {בשלושת העונות זכו רק מי ששר חסידי}]
-
אני מכיר את אחיו אישית והוא לא צריך לתרץ לי למה אחיו לא זכה. יותר קל לומר שהוא לא זכה כי שר מזרחית. [מה שבתכלס' יהיה גם נכון {בשלושת העונות זכו רק מי ששר חסידי}]
א: כמו שאמרתי כמה פעמים משה היה גר על ידי והייתי מדבר איתו רבות אז כך בחשבון שאני מכיר אותו טוב
ותאמין לי פשוט מוטי רוטמן היה יותר טוב ממנו וגם אם זה היה מתוכנן אז למה הוא היה כזה מבואס שאמרו שהוא מקום שלישי
ב: אני מסכים איתך כל כך שמעלים רק מי ששר חסידי ושמתי לב לזה בכל העונות והתוכניות של קול חי {אולי זה בצדק} -
@מישהי-מאמי כן טיפה גלשנו אליו כי היה פה שאלה קשורה לנושא
-
@ac1 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
יש למישהו?
@משה-0527 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@חובבת-מוזיקה-צעירה אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
אשמח שיעלו לפה את התוכנית במגיקוד
תודה רבה!@ראובן-לנדאן אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
אין לאף אחד קישור לדרייב.
או להראות פה במקצבמגיקוד להוריד כוכביות
https://send.magicode.me/send-file/file/4a**********a0aba63df6d2006a40217d9546082a9dcfa197/view
והנה בדרייב גם צריך להוריד כוכביות
https://drive.google.com/file/d/1pmK98T03NPN***********HGwl0nJ4dsxqI13o7ka15/view?usp=sharing