-
@אילן-פ אמר בהכל על תוכנת אייבלטון לייב ! -הנושא הרשמי !:
@SHLNX @חכם_בלילה @איללוש
איזה תוכנה היום הכי ידידותית מבחינת לימוד ותפעול פשוט ?
שאפשר להגיד "שכל ילד יכול לדעת איך ........וכ"ו
שאפשר להוריד וללמוד אותה לבד ---- יש חיה כזאת ?אני לא חושב שיש תוכנה שכל ילד יכול לדעת.
באופן כללי, כל תוכנה יש לה שיטת עבודה קצת שונה וכל אחד יכול להתחבר לפי הסגנון שלו.
למשל אני חושב שקיובייס היא תוכנה מאוד מסודרת (או "מרובעת") לעומת FL סטודיו לדוגמה (את אבלטון אני מכיר מלמעלה).
אני אישית לא התחברתי לFL סטודיו, ואני מכיר כמה שאהבו את FL סטודיו יותר מקיובייס. אז זה מאוד תלוי. -
@ntz אמר בהכל על תוכנת אייבלטון לייב ! -הנושא הרשמי !:
@אילן-פ אמר בהכל על תוכנת אייבלטון לייב ! -הנושא הרשמי !:
@SHLNX @חכם_בלילה @איללוש
איזה תוכנה היום הכי ידידותית מבחינת לימוד ותפעול פשוט ?
שאפשר להגיד "שכל ילד יכול לדעת איך ........וכ"ו
שאפשר להוריד וללמוד אותה לבד ---- יש חיה כזאת ?אני לא חושב שיש תוכנה שכל ילד יכול לדעת.
באופן כללי, כל תוכנה יש לה שיטת עבודה קצת שונה וכל אחד יכול להתחבר לפי הסגנון שלו.אמת.
-
למשתמשי אייבלטון הנהדרים, עיינו פה, יכול לעזור הרבה :
https://www.edmprod.com/ableton-shortcuts/ -
-
-
-
מה חסום ?
-
זה לא משהו קריטי, זה מדריך לקיצורי מקלדת בתוכנת אייבלטון לייב.
-
@SHLNX אמר בAbleton Live | תוכנת אייבלטון לייב - הנושא הרשמי !:
אי אפשר להגיד שתוכנה אחת, טובה יותר מהשנייה -זה עניין של טעם !
נכון, ברמה מסויימת -משל למה הדבר דומה, אדם שלא טעם אוכל של ימינו מעולם, ושואל מה כדאי לו יותר לטעום, לאפה שווארמה, או לחם עם שוקולוד ? וודאי שיגידו לו לאפה שווארמה, אפי' שזה עניין של טעם -כי אם רוב העולם מעדיף שווארמה מן הסתם גם לאותו אחד זה יהיה טעים יותר, כנ"ל לגבי התוכנה -נכון שזה עניין של טעם, אבל אם רוב העולם מעדיף את אייבלטון יש לזה סיבה !אני יכול לדבר עוד שעות על התוכנה המדהימה הזאת, אבל אני לא רוצה להתיש אתכם, בגדול מה שאני רוצה להגיד זה שתתנו צ'אנס לאייבלטון (בעיקר מי שרוצה להתחיל ועוד לא עבד על שום תוכנה) ורוב הסיכויים שלא תתאכזבו !
עיין בסוף המאמר שבתחילת הנושא!